Nuttige informatie

Nuttige informatie

Recreatiepark 't Gelloo

Om het verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Recreatiepark 't Gelloo staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Recreatiepark 't Gelloo ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
De aankomst- en vertrekdagen op Recreatiepark ‘t Gelloo kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kun je je melden bij de receptie. De receptie is zeven dagen per week geopend. Indien je later wenst aan te komen, kunt je dit het beste van te voren melden. Bij een late aankomsttijd is een aankomstenveloppe voor u klaar gelegd. U kunt zich ook altijd melden via de intercom bij de ingangsdeur van de receptie. In de welkomstmap bevindt zich een welkomstbrief waarin staat vermeldt dat je de volgende ochtend kunt inchecken. Tijdens je verblijf kun je tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al je vragen.

In het hoogseizoen is de receptie geopend op maandag t/m zaterdag van 9:00 - 17:00 uur en op zondag van 10:00 - 17:00 uur. In het Laagseizoen op maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur, op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur en op zondag van 12:00 - 17:00 uur.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kun je tussen 15:00 - 17:00 uur inchecken in het park. Op de dag van vertrek dien je de accommodatie uiterlijk te verlaten om 10:00 uur (op zondagen in het laagseizoen kan dit evt. 12:00 uur zijn, in overleg met de receptie)

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen
Op de dag van aankomst kun je tussen 13:30 - 17:00 uur terecht op de kampeerplaats. Op de dag van vertrek dien je de kampeerplaats uiterlijk te verlaten om 10:00 uur (op zondagen in het laagseizoen kan dit evt. 12:00 uur zijn, in overleg met de receptie).

Verplicht te betalen bijkomende kosten in een huuraccommodatie

 • Reserveringskosten      € 25,00 per reservering
 • Parklasten      € 1,33 per persoon per nacht
 • Waarborgsom      € 350,- via een eenmalige machtiging
 • Servicekosten (inbegrepen: opgemaakte bedden, bedlinnen, energieverbruik, eindschoonmaak en afvalbijdrage). De hoogte van deze kosten is afhankelijk van duur verblijf en type accommodatie*

Servicekosten (verplicht):

 • Eindschoonmaak: variërend per accommodatietype van € 54,00 tot € 107,50
 • Afvalbijdrage: € 2,50 per accommodatie per boeking
 • Bedlinnen incl. opgemaakte beddn: € 11,00 per persoon per 2 weken.

Verplicht te betalen bijkomende kosten op een kampeerplaats

 • Reserveringskosten:  € 17,50 per reservering
 • Parklasten: € 1,25 per persoon per nacht
 • Afvalbijdrage: € 2,- per week

 

Optioneel bij te boeken extra's en te betalen kosten:

 • Extra bedlinnen: € 11,- per pakket
 • Huisdier (maximaal twee, aanmelden verplicht): € 7,50- per huisdier per nacht
 • Late check out tot 16.00 uur (indien mogelijk) : € 50,- per accommodatie Tijdens verblijf bij te reserveren
 • Voorkeurs/essentiekosten: € 15,- per reservering
 • Wijzigingskosten: € 10,-
 • Handdoekenpakket:  € 4,50 per pakket
 • Keukenlinnenpakket: € 4,50 per pakket
 • Kinderbed- stoel en/of box: € 2,50 per stuk per nacht

Voor verhuurartikelen zoals een kinderbed en/of kinderstoel kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden
Op Recreatiepark ‘t Gelloo kan contant , met pin (maestro) en met creditcard betaald worden.

Betalingstermijnen
Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 30% van het totaalbedrag binnen 7 dagen na het boeken te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag (70% van het totaalbedrag) dient 6 weken voor aankomst betaald te worden. Bij reservering binnen 6 weken tot 1 week  voor aankomst dient het volledige bedrag binnen 7 dagen na het maken van de reservering te worden overgemaakt. Indien je boekt binnen 1 week voor aankomst dan dient het volledige bedrag binnen 24 uur na het maken van de reservering betaald te zijn. 

Huisdieren
Op Recreatiepark ‘t Gelloo zijn twee huisdieren toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De kosten van een huisdier zijn € 7,50- per huisdier per nacht.

Daggasten/bezoekers
Op Recreatiepark 't Gelloo zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Mochten gasten willen overnachten dan dienen parklasten betaald te worden. De parklasten bedragen € 1,33 per persoon per nacht.

Internet
Op Recreatiepark ‘t Gelloo kan gebruik gemaakt worden van WiFi. Bij aankomst krijg je één kaartje brons gratis voor één apparaat tegelijkertijd. Mocht je meerdere toegangscodes wensen, dan kan je ervoor kiezen om tegen betaling een prepaid ticket aan te schaffen. Je ontvangt dan een unieke toegangscode waarmee verbinding gemaakt kan worden met het internet. 

Parkeren
Op Recreatiepark 't Gelloo is het toegestaan één auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. Overige auto’s dienen op de bezoekersparkeerplaats geparkeerd te worden.

Zwembad
Recreatiepark ‘t Gelloo beschikt over een verwarmd binnenzwembad met apart peuterbad en een nieuw verwarmd buitenzwembad.  Ook bij minder mooi weer kun je je dus uitstekend vermaken! De zwembaden zijn in het hoogseizoen geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00-20.00 uur en op zondagen en feestdagen van 12.00-17.30 uur. In het laagseizoen is het binnenzwembad geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag en feestdagen van 12.00-17.00 uur. De actuele openingstijden van het zwembad worden ter plaatse gepubliceerd.

Horeca
Recreatiepark ’t Gelloo beschikt over uitgebreide horecafaciliteiten: een restaurant, een bar en een snackbar. De openingstijden van het restaurant, de bar en de snackbar kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. De openingstijden hieronder vermeld zijn een indicatie. Hiervan kan worden afgeweken al naargelang de drukte.