Animatieprogramma meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren

Animatieprogramma meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren

De meivakantie, Hemelvaart & Pinksteren staan weer voor de deur! Ardennen Camping Bertrix, Camping Parc La Clusure, Camping Petite Suisse en Camping Goolderheide hebben alles op alles gezet om in deze periodes een veelzijdig superleuk animatieprogramma op poten te zetten. Ontdek snel alle activiteiten!


Ardennen Camping Bertrix

Het enthousiaste recreatieteam op Ardennen Camping Bertrix biedt ook in de maanden april en mei weer een aantrekkelijk animatieprogramma aan voor alle leeftijden. Naast de vele activiteiten op de camping organiseert Cap Nature een uitgebreid buitensportprogramma in de natuur.

Recreatieprogramma van 28 april tot 6 mei (Meivakantie)
Recreatieprogramma van 10 mei tot 13 mei (Hemelvaart)
Recreatieprogramma van 19 mei tot 21 mei (Pinksteren)

Camping Parc La Clusure

Parc La Clusure heeft in 25 jaar een imago opgebouwd als een camping met een opzienbarend recreatieprogramma in de schoolvakanties. Jong en oud kan op deze camping deelnemen aan de meest uiteenlopende bijzondere activiteiten! Het animatieprogramma is namelijk niet alleen gericht op kinderen. Een heuse speciaalbieravond organiseren ze net zo lief! 

Recreatieprogramma van 21 april tot en met 27 april 2018
Recreatieprogramma van 27 april tot en met 3 mei 2018
Recreatieprogramma van 4 mei tot en met 13 mei 2018

Camping Petite Suisse

Het leuke afwisselende recreatieprogramma voor kinderen op camping Petite Suisse, zorgt er vaak voor dat zij extra genieten van hun schoolvakantie. En als de kinderen het naar hun zin hebben… Op en rond de camping zijn er leuke activiteiten voor kinderen én volwassenen; sport, spel, toernooien, optredens, of met de Ardennen Rangers de bossen in.

Recreatieprogramma van 28 april tot en met 4 mei 2018
Recreatieprogramma van 5 mei tot en met 6 mei 2018
Recreatieprogramma van 10 mei tot en met 13 mei 2018
Recreatieprogramma van 18 mei tot en met 21 mei 2018

Camping Goolderheide

Samen met Godart, Gozewijn en Goold beleven de kinderen elke dag weer de spannenste avonturen. Het recreatieteam is super enthousiast en staat te trappelen om iedereen een aangename dag te bezorgen. 

Recreatieprogramma met Hemelvaart en Pinksteren 2018

* De recreatieprogramma's zijn onder voorbehoud.