BestCamp twee keer in top 10 leukste tienercampings ANWB

BestCamp twee keer in top 10 leukste tienercampings ANWB

De ANWB heeft de top 10 leukste tienercampings bekendgemaakt, en BestCamp is in deze lijst met twee vermeldingen weer goed vertegenwoordigd. Zowel Camping Parc la Clusure als Ardennen Camping Bertrix worden in de lijst genoemd.


Waarom in de top 10?

Het is niet zo gek dat Parc la Clusure en Camping Bertrix zijn uitgeroepen tot één van de leukste tienercampings van Europa. Camping Parc la Clusure heeft bijvoorbeeld gratis Wifi, een mooi buitenzwembad EN een heleboel kampeerplaatsen. Er kunnen dus heel veel jongeren op de camping, en dat merk je ook aan de gezelligheid die op Parc la Clusure te vinden is. Tel daar de vele activiteiten bij op en je weet zeker dat je een leuke vakantie gaat hebben. Ardennen Camping Bertrix is onder jongeren populair vanwege het mooie zwembad, het avontuurlijke klimbos, waar heerlijk geklauterd kan worden, en de vele activiteiten die je op de camping kan doen. Ook Ardennen Camping Bertrix heeft heel veel kampeerplaatsen, dus je weet bijna zeker dat je met een leuke groep jongeren vakantie gaat vieren.

Vakantie vieren op deze tienercampings?

Wil je zelf beleven waarom deze campings zo geschikt zijn voor tieners? Geen probleem. Boek nu een kampeerplek of accommodatie op Ardennen Camping Bertrix of Camping Parc la Clusure  en beleef zelf waarom dit de leukst tienercampings zijn! 

Ardennen camping Bertix Camping Parc la Clusure