Camping Aux Rives du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux, Ain en Bourgogne, Frankrijk

Camping Aux Rives du Soleil, de plek in Bourgogne en de Ain voor een heerlijke vakantie of als ideale overnachtingscamping langs de Route du Soleil.


Gelegen in de Ain op de grens van de Bourgogne, is dit de plek waar Frankrijk zich op zijn best laat zien: aloude gewoonten, een gemoedelijke sfeer en een rustieke omgeving. Tot rust komen is hier geen must, het overkomt je gewoon. Gelegen aan de rivier de Saône kun je hier uitstekend terecht als je van visse houdt. Maar ook zwemmen, kanoën of Kajakken kan uitstekend in deze rivier.
Heerlijke horeca op Camping Aux Rives Du Soleil
Geniet vanaf de schitterend gelegen kampeerplaatsen of accommodaties zoals de stacaravans, huurtenten en een pipowagen van het uitzicht dat de camping biedt. Rondom de camping (8 ha) zie je aan de ene kant uitgestrekte weilanden met koeien en een kronkelende rivier en aan de andere kant kun je van de ondergaande zon genieten met het zicht op de rivier de Saône en daarachter de heuvels van de Bourgogne.
 rivier de Saône en daarachter de heuvels van de Bourgogne    
De camping is nabij de bekende Autoroute du Soleil gelegen en is daardoor zowel vanuit het noorden als vanuit het zuiden, zonder omrijden, snel en eenvoudig te bereiken als overnachtingscamping. Op de camping tref je alle voorzieningen aan waar je behoefte aan zou kunnen hebben: een splinternieuw sanitairgebouw, gratis WiFi, restaurant, speelweide, twee zwembaden en volop ruimte.
Kamperen op Camping Aux Rives Du Soleil
De vrij vlakte en uitgestrekte fiets- en wandelpaden in de omgeving leiden je door de meest bijzondere dorpjes en naar prachtige uitzichten. Aux Rives du Soleil ligt vlakbij het dorpje Pont de Vaux waar de wekelijkse markt een must is om te bezoeken. Daarnaast zijn kastelen, ruïnes, musea en veel leuke steden meer dan een bezoek waard. En natuurlijk is het volop genieten van de vele wijngaarden en wijndorpjes die de Bourgogne en Beaujolais te bieden heeft.
Camping met zwembad in Frankrijk
Door de geweldige centrale ligging en de gemoedelijke sfeer van de camping is Aux Rives du Soleil de camping voor een heerlijke vakantie of als ideale tussenstop camping voor kampeerders op doorreis naar het zuiden of het noorden. De eigenaren Parcival en Rina hopen je binnenkort tijdens een kopje koffie persoonlijk te mogen begroeten.

Ook de stad Dijon ligt in de buurt van de camping. Deze oude stad is goed te bereizen vanaf de camping, en biedt zeker een dag aan bezienswaardigheden en activiteiten. Bekijk de stad op je dooie gemakje, en laat je verrassen door de mooie geschiedenis die deze oude stad kent.

Meer informatie en reserveringen:
Bel je met + 31 (0)70 890 06 20  (ma t/m vr van  9.00 -17.00 uur) of stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl.