Bierweekend in Middelkerke

Bierweekend in Middelkerke

Bierweekend in Middelkerke

Gezellig bierfestival in Vlaanderen!

Het Bierweekend is het symbolische startschot van de zwoele zomer in Middelkerke. Drie dagen lang wordt de Middelkerkse Zeedijk omgetoverd tot het langste café van België. Er is hier een kermis, bierpit, diverse marktkraampjes en leuke live muziek aanwezig. Kortom een supergezellige plek om diverse speciaalbiertjes te drinken!


Opwarmer van het zomerseizoen

Het Bierweekend wordt al jarenlang onafgebroken georganiseerd. Dit jaar vind het evenement plaats van vrijdag 16 juni t/m zondag 18 juni. Je kunt hier als ultieme opwarmer voor het bruisende zomerseizoen de rijke en veelzijdige Belgische biercultuur proeven. Het Vlaamse evenement is uitgegroeid van kleinschalig promotiemoment voor enkele bieren tot een van de drukst bezochte evenementen op de Middelkerkse agenda. Diverse horecazaken gooien hun deuren open en promoten hun meest speciale brouwsels. Extra leuk: je kunt tijdens het drinken van je biertje heerlijk genieten van diverse live optredens!

Degusteren in de Bierpit

Het Belgische bieraanbod lijkt bijna wel onuitputtelijk. Tijdens het Bierweekend kun je, je laten verassen op het gezellige degustatie plein: 'de Bierpit'. De echte bierkenners uit Middelkerke schenken hier een uniek aanbod ambachtelijk gebrouwen bieren van de kleinere brouwerijen. 

Overnachten in Middelkerke

Na het drinken van al dat heerlijke bier is het onverantwoord om weer in je auto te stappen. Maak er dus gelijk een lekker weekendje weg van aan zee! Camping Westende ligt op slechts 15 minuten fietsafstand van het bierfestival en Camping Nieuwpoort bevindt zich op een halfuurtje fietsen. Vier het bourgondische leven bij onze Zuiderburen! 

Kustpark Westende Kustpark Nieuwpoort