Camperplaatsen in Luxemburg

Camperplaatsen in Luxemburg boeken?

Camperplaatsen in Luxemburg boeken?

In de Belgische Ardennen

Het reizen met een camper wordt steeds geliefder. Verblijf op een ruim opgezette camperplaats met eersteklas voorzieningen in het mooie Luxemburg. Alle drie de BestCamp camping zijn voorzien van camperplaatsen met een oppervlakte van circa 100m². Je hebt hier alle ruimte om lekker tot rust te komen in het prachtige bosrijke laaggebergte nabij de grens van Luxemburg. Tevens zijn de camperplaatsen voorzien van een verharde ondergrond. Om het fijne kampeergevoel te behouden groeit er gras op deze plaatsen.


Camping Petite Suisse

Kijk vanuit je camper uit over het schitterende dal, de velden en de bossen. De terrassen op Camping Petite Suisse bevinden zich op een hoogte van 500 meter. Een ultieme vorm van genieten! Petite Suisse is een echte familiecamping. Je vindt hier heel veel voorzieningen voor kinderen. Kinderen halen veel plezier uit de twee verwarmde zwembaden, de speeltuinen, de diverse sportvelden. Tevens is de camping voorzien van goed sanitaire voorzieningen.

Camperplaatsen Luxemburg - Camping Petit Suisse

Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix is gelegen in een prachtige natuur. Een heerlijke plek om je camper te stationeren.  Je kunt vanuit deze uitvalsbasis gemakkelijk de mooie historische steden Bouillon en Bastogne bezoeken. De omgeving van Belgische Luxemburg is erg divers. Je kunt hier super veel activiteiten ondernemen. Tevens organiseert de vier sterren ANWB-camping zelf ook vele leuke activiteiten voor jong en oud. Op Ardennen Camping Bertrix valt altijd wel iets te beleven! Geniet hier van het verwarmde zwembad of maak gebruik van de vele gratis sportfaciliteiten. 

Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure beschikt over mooie camperplaatsen die zijn voorzien van luxe. Geniet hier volop op één van de mooiste plekken in de Ardennen. Afhankelijk van jouw voorkeur krijg je een camperplaats toegewezen die aan jouw wensen voldoet. Een mooi uitzicht, dichtbij een sanitair gebouw, in de zon, in de schaduw... Jij mag het zeggen! Camping Parc la Clusure ligt in het hart van de Belgische Ardennen op minder dan één uur rijafstand van de Luxemburgse grens. Als het zonnetje zich laat zien, kun je heerlijk genieten in het mooie buitenzwembad of de verkoeling opzoeken in de heldere rivier.

Camperplaatsen Luxemburg - Camping Parc La Clusure

Boek jouw favoriete camperplaats in Luxemburg