Camping in Belgie met zwembad

Camping in Belgie met zwembad

Camping in Belgie met zwembad

Tijdens je vakantie wil je lekker kunnen zwemmen in een zwembad! Baantjes trekken of lekker spelen in het zwembad, pootje baden in het peuterzwembad of lekker van de zon genieten in een luie ligstoel aan de rand van het zwembad. Het kan allemaal op een van de BestCamp campings in België met zwembad.


Alle campings in de Belgische Ardennen, camping Nieuwpoort aan de Belgische kust en camping Goolderheide in Belgisch Limburg beschikken over een heerlijk buitenzwembad. Camping Westende aan de Belgische kust beschikt niet over een zwembad maar over een unieke waterspeeltuin waar de kinderen volop met water kunnen spelen. Hier wordt een zwembad zeker niet gemist en het strand ligt om de hoek. 

Grootste zwembad in de Belgische Ardennen!

Alle camping zwembaden zijn heerlijk verwarmd. Je kunt in het voor-en naseizoen dus ook al fijn baantjes trekken in het zwembad. Een duik nemen in het water voelt altijd goed! Tevens zijn alle campings met zwembad goed onderhouden. Extra leuk; op camping Bertrix vind je het grootste zwembad van de Belgische Ardennen! Het zwembad heeft een oppervlakte van circa 300 m². Zo kun je op heerlijke zomerdagen een verfrissende duik nemen! Heerlijk toch?

Camping in België met zwembad

 Thematisch peuterbad

Natuurlijk is er ook aan de kleintjes is gedacht op de campings in België met zwembad. Alle campings beschikken naast het grote bad ook over een speciaal ingericht peuterzwembad. Hier kunnen de kleinste kinderen lekker in het water spetteren en spelen. De ouders kunnen aan de rand toekijken hoe hun kinderen volop aan het genieten zijn! Zo kan het hele gezin genieten van het zwembad!

Boek een BestCamp camping in België met zwembad en geniet van een spetterende vakantie!

 

Campings Luxemburg

Luxemburg is naast een land in Europa ook een Provincie in België. Een provincie vol natuur en schoonheid welteverstaan. En laat het nou net de provincie zijn waar 3 van onze topcampings gevestigd zijn. Bij BestCamp heb je dus voldoende keus uit campings in Luxemburg!

Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure in het plaatsje Bure is van alle gemakken voorzien. Deze camping in België met zwembad heeft van de ANWB een beoordeling van 4,5* gekregen, wat betekent dat het de best scorende camping in de Ardennen is. En die beoordeling krijg je natuurlijk niet zomaar. De camping beschikt over allerlei faciliteiten om jouw kampeerervaring naar grotere hoogtes te tillen. Denk bijvoorbeeld ana een goed restaurant, leuke animatie, goed en schoon sanitair en voldoende activiteiten om iedereen een leuke vakantie te kunnen geven.

Ardennen Camping Bertrix

Naast Parc La Clusure ligt ook Ardennen Camping Bertrix in de provincie Luxemburg. Camping Bertrix kenmerkt zich door de prachtige natuur om de camping én het grote zwembad op de camping. Want Camping Bertrix is een echte camping in België met zwembad. Met het grootste zwembad van de Ardennen weet de camping menig vakantieganger naar zich toe te trekken. Tel daarbij op dat er veel activiteiten op en rondom de camping te beleven zijn, en je hebt gegarandeerd een spetterende vakantie.

Panoramacamping Petite Suisse

Ten slotte staat ook Panoramacamping Petite Suisse in de provincie Luxemburg. Deze camping in België met zwembad ligt op een hoogte van 500 meter en geeft vanaf de terrassen een prachtig uitzicht over het dal en de bossen. Naast een prachtig uitzicht is er ook nog heel veel te doen op de camping. Heerlijk zwemmen, sporten en spelen in de speeltuin. of lekke ruit eten in het restaurant. Alles is mogelijk! 

Vakantie met hond

Als je op vakantie gaat dan wil je natuurlijk graag dat je trouwe viervoeter ook mee kan. Daarom kun je bij BestCamp altijd op vakantie met hond. Of je nou naar de Ardennen, de Nederlandse kust of naar Gelderland wilt: je hond kun je altijd aan je zijde houden! 

  • Op de meeste kampeerplekken kun je twee honden meenemen. Op sommige campings geldt dat je één hond mee mag nemen op de kampeerplek.
  • In de huuraccommodaties, zoals stacaravans, huurtenten of chalets, is meestal één huisdier toegestaan. Ook zijn er huisdiervrije accommodaties.

Je kan met BestCamp dus heerlijk vakantie vieren zonder je hond thuis te hoeven laten. Of je nou naar een camping in België met zwembad gaat of naar Limburg: alles is mogelijk!

De Grotten van Han

Als je gaat kamperen is het natuurlijk leuk om ook activiteiten te ondernemen. Je kan kiezen voor iets actiefs, iets leerzaams of iets spectaculairs. Maar ja kan er ook voor kiezen om die drie dingen in één activiteit te beleven. Bijvoorbeeld door naar de Grotten van Han, in Han-sur-Lesse, te gaan. Hier wordt een bezoek aan de grotten uitgebreid met een wandeling door een prachtig dierenpark. Tijdens de wandeling kom je langs heel veel verschillende dieren, waaronder de Europese Big Five: de bruine beer, de lynx, de gier, de wolf en de bizon.

En als je het einde van het park hebt bereikt, dan loop je zo de grotten van Han in. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen naar het dierenpark te gaan of alleen de grotten te bezoeken. Want met een treintje wordt je zo naar de grotten gereden en hoef je niet het hele eind te lopen. Dus sta je op een camping in België met zwembad en ben je op zoek naar een leuk uitstapje? Dan zijn de Grotten van Han wat voor jou!

Weekendje weg aan zee

BestCamp heeft verschillende campings aan de kust. of je nou in Nederland of in België een weekendje weg aan zee wilt, het kan allemaal. BestCamp biedt twee campings in België aan de kust aan:

Naast heerlijk uitwaaien aan het strand heetf Kustpark Strand Westende een hele leuke waterspeeltuin op het park en is Kustpark Nieuwpoort een ware camping met zwembad. In Nederland heeft BestCamp ook een aantal opties voor een weekendje weg aan zee:

Al deze campings bieden de mogelijkheid om heerlijk het strand op te gaan, en even goed uit te waaien. Zo weet je zeker dat het weekendje weg aan zee er een wordt om nooit te vergeten.