Camping in Belgie met zwembad

Camping in Belgie met zwembad

Camping in Belgie met zwembad

Tijdens je vakantie wil je lekker kunnen zwemmen in een zwembad! Baantjes trekken of lekker spelen in het zwembad, pootje baden in het peuterzwembad of lekker van de zon genieten in een luie ligstoel aan de rand van het zwembad. Het kan allemaal op een van de BestCamp campings in België met zwembad.


Alle campings in de Belgische Ardennen, camping Nieuwpoort aan de Belgische kust en camping Goolderheide in Belgisch Limburg beschikken over een heerlijk buitenzwembad. Camping Westende aan de Belgische kust beschikt niet over een zwembad maar over een unieke waterspeeltuin waar de kinderen volop met water kunnen spelen. Hier wordt een zwembad zeker niet gemist en het strand ligt om de hoek. 

Grootste zwembad in de Belgische Ardennen!

Alle camping zwembaden zijn heerlijk verwarmd. Je kunt in het voor-en naseizoen dus ook al fijn baantjes trekken in het zwembad. Een duik nemen in het water voelt altijd goed! Tevens zijn alle campings met zwembad goed onderhouden. Extra leuk; op camping Bertrix vind je het grootste zwembad van de Belgische Ardennen! Het zwembad heeft een oppervlakte van circa 300 m². Zo kun je op heerlijke zomerdagen een verfrissende duik nemen! Heerlijk toch?

Camping in België met zwembad

 Thematisch peuterbad

Natuurlijk is er ook aan de kleintjes is gedacht op de campings in België met zwembad. Alle campings beschikken naast het grote bad ook over een speciaal ingericht peuterzwembad. Hier kunnen de kleinste kinderen lekker in het water spetteren en spelen. De ouders kunnen aan de rand toekijken hoe hun kinderen volop aan het genieten zijn! Zo kan het hele gezin genieten van het zwembad!

Boek een BestCamp camping in België met zwembad en geniet van een spetterende vakantie!