Camping in Belgie met zwembad

Camping in Belgie met zwembad

Camping in Belgie met zwembad

Bij vakantie hoort lekker zwemmen in het zwembad! Baantjes trekken of lekker spelen in het zwembad, pootje baden in het peuter zwembad of lekker van de zon genieten in een luie ligstoel aan de rand van het zwembad, het kan allemaal op één van de BestCamp campings in België met een zwembad.


Alle campings in de Belgische Ardennen, camping Nieuwpoort aan de Belgische kust en camping Goolderheide in Belgisch Limburg beschikken over een heerlijk buitenzwembad. Camping Westende aan de Belgische kust beschikt niet over een zwembad maar wel over een prachtige waterspeeltuin waar de kinderen volop met water kunnen spelen. Hier wordt een zwembad zeker niet gemist.

Verwarmd zwembad

Een paar baantjes trekken, lekker spelen of afkoelen tijdens een warme zomerdag, dat kan allemaal in het zwembad op de BestCamp campings met zwembad. De camping zwembaden zijn heerlijk verwarmd, dus ook in het voor- en naseizoen kan er  gezwommen worden tijdens een weekend Ardennen. 

 Peuterbad

Ook aan de kleintjes is gedacht op de campings met zwembad in België. Alle campings hebben naast het grote bad ook een speciaal peuterzwembad. Hier kunnen de kleinste kinderen lekker in het water spetteren en spelen. De ouders kunnen aan de rand toekijken terwijl de kinderen lekker in het zwembad spelen en plezier maken. 

Boek een BestCamp camping in België met zwembad en geniet van een spetterende vakantie!