Camping in Bertrix

Camping in Bertrix

Camping in Bertrix

Wilt u lekker komen kamperen in de Ardennen maar weet u nog niet waar in de Ardennen? Kom dan naar Ardennen Camping Bertrix in, jawel, Bertrix. Deze camping heeft alles te bieden waar de Ardennen bekend om staan. En met het grootste zwembad van de Ardennen kan er ook nog een heerlijke duik genomen worden.


Veel te doen in de buurt van de camping in Bertrix

Bertrix ligt in een prachtige omgeving. En in die omgeving is heel veel te doen. Want de Ardennen staan bekend om hun avontuurlijke karakter. Zo kun je in de omgeving van Ardennen Camping Bertrix boogschieten, GPS-tochten lopen, op avontuur in het bos en vliegen over de Ardennen. En voor de echte durvals kun je ook meedoen aan een speleologietocht: kruipend door de smalle gangen van een grot. Kortom, de omgeving van Ardennen Camping Bertrix is absoluut niet saai!

Veel te doen op de camping in Bertrix

Maar ook op de camping hoef je je absoluut niet te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan het grote zwembad dat op Ardennen Camping Bertrix aanwezig is. Hier kun je heerlijk afkoelen tijdens een warme zomerdag! Maar ook de andere sportvoorzieningen zijn zeker de moeite waard. Zo kun je bijvoorbeeld  op de camping in Bertrix voetballen, tennissen en basketballen. Er is dus voor elk wat wils. En de kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin of het speelbos. Niemand hoeft zich dus te vervelen op Ardennen Camping Bertrix!

Goed verzorgde camping

Naast de grote hoeveelheid activiteiten die op de camping ondernomen kunnen worden, is Ardennen Camping Bertrix ook nog voorzien van vijf goed verzorgde sanitairgebouwen. Zo heeft iedereen op de camping toegang tot goed sanitair. En er is ook nog kindsanitair aanwezig. Zo kunnen ook de kinderen heel makkelijk douchen en gezellig bij elkaar hun tanden poetsen. Zo wordt het voor het hele gezin een fijne vakantie.

Kom naar de camping in Bertrix

Enthousiast geworden van alle mogelijkheden op Ardennen Camping Bertrix? Heel begrijpelijk. En met verschillende kampeerplaatsen en accommodatie types kan je verblijf op de camping ingericht worden zoals je het zelf wilt. Ideaal toch? Wacht daarom niet langer, en reserveer nu jouw plekje op Ardennen Camping Bertrix.