Op zoek naar Campings in Luxemburg?

Op zoek naar Campings in Luxemburg?

Op zoek naar Campings in Luxemburg?

In de Belgische Ardennen

In het Belgische Luxemburg vind je drie mooie BestCamp campings met eersteklas voorzieningen. Ze zijn allen gelegen in een mooi bosrijk laaggebergte vlakbij de grens van Luxemburg. De Belgische provincie is rijk aan rivieren, zoals de Semois, Lesse en de Sauer. De prachtige natuur vormt een ideale plek om te kamperen!


Campings in Luxemburg

De Belgische provincie Luxemburg maakt bijna geheel uit van de Ardennen-streek. De Luxemburgse Ardennen is een heuvelachtig bosrijk gebied met mooie rivierdalen. Je vindt hier tevens kleine historische stadjes zoals Vianden, Clervaux en Witz. De omgeving leent zich perfect voor het maken van mooie natuurwandelingen en het ontdekken van een stukje historie en cultuur. 

Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure ligt midden in het hart van de Belgische Ardennen op minder dan een uur rijafstand van de Luxemburgse grens. De uniek gelegen camping is door de ANWB beoordeelt met 4,5 sterren. De camping in Luxemburg bevindt zich tussen de twee toeristische dorpjes Saint Hubert en Rochefort in een prachtige vallei. Op een warme zomerdag kun je heerlijk genieten in het verwarmde buitenzwembad of kun je de verkoeling opzoeken in de aangrenzende rivier. Aan faciliteiten schiet het je op deze camping niet te kort, de sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en het animatieprogramma is elke dag weer verrassend leuk! 

Campings Luxemburg

Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse bevindt zich op een hoogte van 500 meter, dit betekent dat je vanaf het terras prachtig uitkijkt over het dal en de bossen. De ligging op de zuidhelling maakt de camping een heerlijke plek voor zonaanbidders. Tevens is de camping het ideale vertrekpunt om te wandelen of te mountainbiken. Op de camping zelf kun je lekker badderen in het grote verwarmde zwembad met glijbaan! Er is ook een apart peuterzwembad aangelegd waar de kleintjes veilig in kunnen spetteren. 

Ardennen Camping Bertrix

De camping in het Belgische Luxemburg bevindt zich op een prachtig plekje in de natuur. Een bezoek aan een van de mooie historische steden Bouillon en Bastogne is vanuit hier zo gemaakt. Tevens is het slechts drie kwartier rijden naar de Luxemburgse grens. De vier sterren camping is voorzien van vele leuke activiteiten voor jong en oud. Er is op Ardennen Camping Bertrix altijd wel iets te beleven! Zwemmen, kanoën, klimmen, paardrijden... Het is maar net waar je zin in hebt!

Campings Luxemburg - Ardennen Camping Bertrix

Bekijk alle campings in Luxemburg