Euro Space Center

Indrukwekkende tip: Euro Space Center

Indrukwekkende tip: Euro Space Center

Maak een onvergetelijke reis door de ruimte!

Ben jij klaar om op te stijgen? Laat dan je ruimtedroom uitkomen bij het Euro Space Center! Je vindt hier diverse thematische ruimtes met indrukwekkende special effects. Maak een wandeling over de maan, ga op een spannende virtuele missie met de 'Space Heroes' of herbeleef de Maanlanding van 1969 middels een 5D-film!


Prikkel je zintuigen tot het uiterste!
Het Euro Space Center is uniek in Europa. De ontdekkingstocht prikkelt al je zintuigen tot het uiterste. Je krijgt hier de mogelijkheid om een verbazingwekkende duik in het dagelijkse leven van de astronauten te nemen. Trek je ruimtepak aan en stap aan boord van een levensgrote Amerikaanse Space Shuttle. Daarnaast kun je de Maanlanding van 1696 herbeleven middels een indrukwekkende 5D-film. Al je astronautendromen worden hier werkelijkheid!

Hoe voelt het om op de maan te lopen?
Hoe tof is dit? In het Euro Space Center kun je een Mars of Maanwandeling maken! Plotsklaps weegt je gewicht drie keer minder dan op Aarde en spring jij over het grote kraterlandschap. Een echte aanrader!

Overnacht op planeet Aarde

Slaap in een huurtent, of een andere mooie accommodatie, onder de sterrenhemel op Camping Parc La Clusure of Ardennen Camping Bertix. Beide campings zijn op niet meer dan 25 minuten rijafstand verwijderd van het Euro Space Center!