Glamping België

Glamping België

Glamping België

met BestCamp

Glamperen is dé nieuwe trend. Kamperen met veel luxe en comfort op één van onze campings in België.


Glamping, dat is kamperen op hoog niveau of in luxe. Het is een samenvoeging van 'Glamorous Camping'. Tegenwoordig wil men vaker de sfeer en de gezelligheid van het kamperen, maar de luxe en het comfort van thuis. Als je gaat glamperen dan verblijf je vaak in een compleet ingerichte huuraccommodatie, zoals een luxe lodgetent of de Coco Sweet. Neem bijvoorbeeld de mooie lodgetent op Camping Parc La Clusure in de Belgische Ardennen. Deze tent is volledig ingericht en geeft een authentieke beleving. Beleef het echte kampeergevoel en kies voor deze luxe lodgetent. Glamping in België wordt zo wel heel verleidelijk!

Lodge tent Parc La Clusure

Glamping België bij BestCamp

Bij BestCamp zijn er diverse Glamping mogelijkheden. Zoals eerder benoemd kun je bij Camping Parc La Clusure glamperen. Hier kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een Coco Sweet. In deze hippe huurtent voor 4 personen, beleef je een romantisch en knus verblijf op een camping! 

Glamping België Coco Sweet

Glamping in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen zijn er dus voldoende mogelijkheden om lekker te Glamperen! De huurtenten bieden ouderwetse gezelligheid in een modern jasje. Het unieke design van kokosnoothout en canvas van de Coco Sweet samen met de ligging midden in de natuur, zorgt voor dé ultieme kampeerbeleving. Een verblijf in de Lodgetent is nog net ietsje luxer! Hier maak je gebruik van een eigen douche en toilet.

Ontdek Glamping België bij BestCamp

Er zijn diverse mogelijkheden voor Glamping in België. Bekijk daarom snel onze glampingmogelijkheden en reserveer jou glampeerervaring bij BestCamp.

 

Kies voor Glamping in België