Kamperen België

Kamperen België

Kom je ook kamperen in België?

Midden in de natuur

Lekker kamperen in België! De schitterende natuur van in de Ardennen leent zich hier perfect voor. Ontdek de ongerepte stukken natuur in Dochamps, laat je kinderen een echte ranger worden of geniet van het mooie zandstrand aan de Vlaamse kust.


Kamperen in de Belgische Ardennen

Camping Petite Suise ligt in het zuidoosten van België bij Dochamps. Een prachtige natuurrijke regio  in de Ardennen waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Nog meer natuur én wilde dieren zijn te bewonderen in het nabijgelegen wildpark Le Parc à Gibier. Een 10 hectaren groot park dat onder andere wolven, lynxen en wasberen herbergt in gedeeltelijke vrijheid.  

Kamperen België

Midden in de Belgische Ardennen, tussen de mooie historische steden Bastogne en Bouillon ligt Ardennen Camping Bertrix. De camping staat bekend om de vele outdoor activiteiten die ze organiseren. Kinderen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een super avontuurlijk en educatief Ardennen Ranger programma. 

Camping Parc la Clusure ligt verscholen tussen de beboste heuvels van de Ardennen. De glooiende heuvels, mooie bossen en pittoreske dorpjes maken de camping tot een heerlijke plek voor natuur- en levensgenieters. 

Kamperen aan de Belgische kust

Camping Nieuwpoort is een ruime camping met twee zwembaden gelegen aan een grote recreatieplas. Het strand bevindt zich op slechts 5 km afstand. Alle voorzieningen voor een gezellige kampeervakantie aan de Belgische kust zijn hier aanwezig. Tevens ligt de camping vlakbij het natuurreservaat 'Ijzermonding'. Er duiken hier vrij frequent zeehonden op. 

Kamperen België

Camping Westende ligt niet ver van Kompas Camping Nieuwpoort vandaan, aan de Belgische Noordzeekust. De camping ligt niet direct aan de kust, maar is wel erg gemakkelijk te voet te bereiken. Je gaat hier gegarandeerd een heerlijke strandvakantie tegemoet! 

Kamperen in België