Heerlijk kamperen in Frankrijk

Heerlijk kamperen in Frankrijk

Heerlijk kamperen in Frankrijk

met BestCamp

Zin om lekker te gaan kamperen in Frankrijk? Dan zit je bij BestCamp aan het juiste adres. Met 20 campings, verspreid door heel Frankrijk, zit er gegarandeerd een camping voor jou bij!


Als je gaat kamperen, is het natuurlijk fijn als de camping is voorzien van goede faciliteiten en voorzieningen. Daarom biedt BestCamp enkel campings aan met topvoorzieningen, zodat jij tijdens je vakantie optimaal kunt genieten.

Kamperen Frankrijk met Aquapark

Een van de voorzieningen die de campings in Frankrijk zo aantrekkelijk maken, zijn de verschillende aquaparken. Veel van de campings beschikken over een uitgebreid aquapark. Deze zwembaden zijn vaak voorzien van glijbanen, zonnebedden en soms zelfs een waterspeeltuin. Ook worden er vaak wateractiviteiten, zoals Aquagym en waterpolo, georganiseerd. Dit betekent dat je zowel kan ontspannen in het water als lekker actief bezig kan zijn. 

Kamperen aan Zee

Ook heerlijk: lekker kamperen in Frankrijk aan de Middellandse Zee of Atlantische Oceaan. Verschillende van onze Franse campings zijn gelegen aan- of gelegen vlakbij de Middellandse Zee of Atlantische Oceaan. Dit betekent dat je, naast lekker zwemmen in het Aquapark, ook goed terecht kunt in de zee. Hier kun je heerlijk surfen, bodyboarden en snorkelen. Maar ook het strand biedt allerlei leuke acitiviteitsmogelijkheden. Zo kun je er beachvolleyballen en beachvoetballen. Maar ook een romantische strandwandeling met je geliefde behoort tot de mogelijkheden!

Kamperen in stijl

Onze Franse campings bieden allemaal verschillende kampeerplaatsen aan. Op de kustcampings kun je bijvoorbeeld op een kampeerplaats aan zee kamperen, terwijl andere campings kampeerplaatsen met eigen sanitair aanbieden. De meeste kampeerplaatsen beschikken over elektriciteit, en veel ook over een eigen watervoorziening. Je kunt je kampeervakantie dus zo luxe maken als je het zelf wilt hebben.

Ook huuraccommodaties beschikbaar

Vier je je vakantie toch liever in een stacaravan/cottage? Dat is geen enkel probleem. Onze Franse campings beschikken allemaal over luxe, compleet ingerichte stacaravans. Deze stacaravans bieden alle comfort die je nodig hebt om lekker van je vakantie te kunnen genieten. Ideaal als je geen zin hebt om je tent, vouwwagen of caravan op te zetten!

Genoeg reden om naar Frankrijk te komen

De Franse campings bieden dus genoeg voorzieningen en faciliteiten om een heerlijke vakantie te kunnen vieren! Tel daarbij de uitgebreide animatieprogramma's en sportvoorzieningen bij op en je hebt een geweldige vakantie voor het hele gezin. Kom dus lekker kamperen in Frankrijk!

 

Waar staan onze campings Kamperen Frankrijk