Wil je kamperen in Luxemburg?

Wil je kamperen in Luxemburg?

Wil je kamperen in Luxemburg?

In de Belgische Ardennen

In het Belgische Luxemburg kun je kamperen op drie schitterende BestCamp campings met eersteklas voorzieningen. Natuurliefhebbers voelen zich gelijk helemaal op hun plek. Geniet hier van het bosrijke laaggebergte nabij de grens van Luxemburg. De uitgestrekte groene Belgische provincie is doorkruist met vele rivieren, zoals de Semois en de Sauer. De prachtige natuur van Luxemburg is een geweldige plek om te kamperen!


Kamperen in Luxemburg

De Belgische provincie Luxemburg maakt deel uit van de Ardennen. In de Luxemburgse Ardennen tref je een mooie heuvelachtige regio vol bossen en prachtige rivierdalen aan. De bosrijke natuur zal je blijven verbazen.  Voor een stukje oude historie kun je terecht in de pittoreske stadjes Vianden, Clervaux en Witz. 

Camping Petite Suisse

Op Camping Petite Suisse kun je elke dag weer genieten van een prachtig uitzicht over het dal. De Ardennen Panorama camping bevindt zich namelijk op 500 meter hoogte. Kampeer op de zuidhelling en geniet van het heerlijke zonnetje. Naast de nodige ontspanning en ontdekkingstochten door de schitterende natuur is er ook genoeg te doen op de camping. Neem een duik in het verwarmde zwembad, sla een balletje op de tennisbaan, laat je kinderen mee springen met het enthousiaste animatieteam. Kamperen in Luxemburg was nog nooit zo veelzijdig! 

Kamperen Luxemburg - Camping Petite Suisse

Camping Parc La Clusure

Camping Parc La Clusure is centraal gelegen in de Belgische Ardennen. Bovendien rij je binnen een uur over de Luxemburgse grens. De 4,5 sterren camping grenst aan een mooie rivier waarin je lekker kunt spetteren. Tevens beschikt de camping over een mooi verwarmd buitenzwembad, dat zomers voor veel pret zorgt. De sanitaire voorzieningen op de camping in Luxemburg zijn door de ANWB/ADAC bestempeld met een 9,5 en de animatie kreeg zelfs een 10! Kampeerders kunnen op deze topcamping genieten van een ruime kampeerplaats met veel comfort. 

Ardennen Camping Bertrix

De Ardennen terrassencamping is ruim opgezet met mooi gelegen kampeerplaatsen. Gemiddeld zijn de kampeerplaatsen ongeveer 100m². De camping is gelegen in een rustgevend groen stukje natuur. Tevens liggen de prachtige historische steden Bastogne en Bouillon op niet meer dan een halfuur rijafstand. In de zomer organiseert Ardennen Camping Bertrix de Zomerse Weken boordevol leuke activiteiten voor jong en oud. Maak je kampeervakantie onvergetelijk!

Kamperen Luxemburg - Ardennen Camping Bertrix

Ga kamperen in Luxemburg