Voordeelactie Kampioen April 2019

Voordeelactie Kampioen April 2019

Voordeelactie Kampioen April 2019

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van onze advertentie in de Kampioen? In samenwerking met het Belgisch Verkeersbureau mogen wij de lezers van de Kampioen een prachtige aanbieding doen. Profiteer van 20% korting en een verrassing bij aankomst op de top-campings in België!


20% korting voor Kampioen-lezers

Als lezer van de Kampioen krijg je bij BestCamp tot 31 april 10% of 20% korting op een reservering bij Camping Parc La Clusure, Ardennen Camping Bertrix, Kustpark Strand Westende, Kustpark Nieuwpoort, Vakantiepark Goolderheide, Camping de Chênefleur en Panoramacamping Petite Suisse. Bij aankomst staat er een leuke verrassing voor je klaar, zodat je een extra warm welkom krijgt. De snelle boekers krijgen, zolang de voorraad strekt, 2 kaartjes voor de Grotten van Han bij reserveringen tot 30 juni. Zo heb je het eerste uitje tijdens de vakantie al gepland. Scroll naar beneden voor de actie-voorwaarden.

 

Ardennen Camping Bertrix

   

Ardennen Camping Bertrix is een prachtige camping in de Belgische Ardennen gelegen op één van de mooiste plekken in de natuur. Er is een groot, modern en verwarmd zwembad, een uniek kinderspeelbos en uitgebreide animatie in de meeste schoolvakanties. In de buurt van deze viersterren ANWB-camping vind je prachtige historische steden zoals Bouillon en Bastogne. Klik hier voor meer informatie over Ardennen Camping Bertrix.

Reserveer hier een accommodatie of kampeerplaats met 20% korting

 

Parc La Clusure

   

Camping Parc La Clusure ligt in het hart van de Belgische Ardennen, tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rochefort en is een schitterende ANWB 4,5 sterren camping. Gelegen in een groen dal aan de rivier de L'Homme biedt deze camping uitstekende horeca gelegenheden, moderne sanitairgebouwen en een animatieprogramma van Pasen tot en met de herfstvakantie. Klik hier voor meer informatie over Camping Parc La Clusure.

Reserveer hier een accommodatie met 20% korting, gebruik code kampioen19

Reserveer hier een kampeerplaats met 20% korting, gebruik code kampioen19 

 

Kustpark Strand Westende

   

Kustpark Strand Westende is de BestCamp-locatie op Kompas Camping Westende. Deze ANWB erkende camping is schitterend gelegen op een kilometer van de duinen, het strand en de zee. De camping biedt goede horeca voorzieningen, verschillende speelmogelijkheden en een unieke waterspeeltuin. Klik hier voor meer informatie over Kustpark Strand Westende.

Reserveer hier een accommodatie met 20% korting

 

Kustpark Nieuwpoort

     

Kustpark Nieuwpoort is de BestCamp-locatie op Kompas Camping Nieuwpoort, een prachtige ANWB erkende camping aan de Belgische kust op slechts 5 kilometer van het strand en de zee. Er is een groot zwembad, verschillende sport- en speelterreinen en horeca waar je lekker kunt eten. De camping ligt aan de recreatieplas de IJzermonde. Klik hier voor meer informatie over Kustpark Nieuwpoort.

Reserveer hier een accommodatie met 20% korting

 

Camping Goolderheide

       

Camping Goolderheide is een prachtige camping in Belgisch Limburg met uitgebreide voorzieningen voor kinderen en volwassenen. Trekpleisters op de camping zijn onder andere de drie zwembaden met 2000 m² zwemplezier, de recreatieplas met strand, de kinderboerderij en het klauterwoud. Klik hier voor meer informatie over Camping Goolderheide.

Reserveer hier een accommodatie of kampeerplaats met 20% korting, vermeld KAMPIOEN19 in het opmerkingenveld (stap 4)

 

Camping de Chênefleur

    

Camping de Chênefleur is een gemoedelijke, parkachtige camping in de Belgische Ardennen aan de rivier de Semois. Vanaf deze ANWB charme camping in België kun je de Ardennen en de minder bekende Gaumestreek ontdekken. Ook Frankrijk en Luxemburg zijn vlakbij. Op de camping bevindt zich uitstekend sanitair en een verwarmd zwembad met peuterbad. Klik hier voor meer informatie over Camping de Chênefleur.

Reserveer hier een accommodatie of kampeerplaats met 20% korting, gebruik code kampioen19

 

Camping Petite Suisse

    

Camping Petite Suisse is een echte Belgische Ardennen Panorama camping in de provincie Luxemburg en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heb je een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. Er is een verwarmd buitenzwembad, goede horeca en verwarmd buitenzwembad. Klik hier voor meer informatie over Camping Petite Suisse.

Reserveer hier een accommodatie of kampeerplaats met 20% korting, vermeld KAMPIOEN19 in het opmerkingenveld (stap 4)

    

Actievoorwaarden:

  • Korting is geldig bij een verblijf in 2019, met uitzondering van de periode 6 juli tot 1 september 2019.
  • De korting voor Camping Petite Suisse en Camping de Chênefleur is 10% bij een minimum verblijf van 4 nachten. 
  • De korting voor Camping Parc La Clusure en Camping Goolderheide is 20% bij een minimum verblijf van 7 nachten.
  • De korting van Ardennen Camping Bertrix, Kustpark Nieuwpoort en Kustpark Strand Westende is 20% bij een minimum verblijf van 3 nachten. 
  • De korting wordt berekend over de basis-huurprijs van de accommodatie of kampeerplaats, niet over bijkomende extra's. Voor Kustpark Strand Westende en Kustpark Nieuwpoort geldt dat de actie alleen van toepassing is op de huuraccommodaties.  
  • Korting is enkel geldig voor nieuwe reserveringen en niet in combinatie met andere acties en kortingen. 
  • Bij aankomst op de camping ontvang je een leuke verrassing.