De allerleukste kindercampings in België

De allerleukste kindercampings in België

De allerleukste kindercampings in België

De allerleukste kindercampings in België

Voor de leukste kindercampings in België zit je bij BestCamp aan het juiste adres. Alle campings bieden animatie aan, er zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen en er is altijd mogelijkheid voor zwemmen. Vergroot het plezier door te overnachten in een vrolijke BestCamp familietent.


Voor de leukste kindercampings in België zit je bij BestCamp aan het goede adres. Of je nu op zoek bent naar een camping in de Ardennen, Belgisch Limburg of aan de Belgische kust, uw kinderen zullen zich nergens vervelen.

Animatie op de camping
De animatieteams op de campings zorgen er voor dat uw kind zich elke dag kan vermaken. Zo kunnen ze op avontuur in de Ardennen op Ardennen Camping Bertrix, theater maken op Camping Parc La Clusure of lekker creatief bezig gaan in Kiki’s Avonturenclub op Kustpark Strand Westende.

Zee en Zwembad
Er is natuurlijk niets leuker dan lekker spelen in het water. Daarom bieden de campings van BestCamp voldoende mogelijkheden voor waterpret. Op elke camping is een zwembad aanwezig, of is er de mogelijkheid om naar de zee te gaan. Op Kustpark Westende staat nu zelfs een splinternieuwe waterspeeltuin.

Lekker sporten
Sporten is leuk en gezond. Daarom bieden de kindercampings in België  voldoende mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Lekker voetballen of  tafeltennissen is overal mogelijk. En als het weer een keertje tegenzit, dan biedt in ieder geval Camping Nieuwpoort nog indoor sport mogelijkheden aan, zodat de kinderen ook op regenachtige dagen hun energie kwijt kunnen.

Speeltuinen en speeltoestellen
Wat is een kindercamping zonder speeltuin of speeltoestellen? Elke camping van BestCamp heeft een speeltuin of speeltoestellen. Zo heeft Vakantiepark Goolderheide een heus klauterwoud, waar de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Maar er kan natuurlijk ook lekker met zand gespeeld worden in de zandbak. Zo is er voor jong en oud wat te doen.