kindervakantie frankrijk

kindervakantie frankrijk

Een leuke kindervakantie in Frankrijk

met BestCamp

Als je lekker met het gezin op vakantie wilt, dan is een kindervakantie in Frankrijk wat je zoekt! Op onze prachtige Franse campings beleven jullie een vakantie om nooit te vergeten.


Op onze Franse campings zijn heel veel leuke dingen voor kids te doen. Met verschillende activiteiten, faciliteiten en voorzieningen gericht op kinderen, wordt deze kindervakantie Frankrijk de perfecte vakantie voor het hele gezin.

Kindervakantie Frankrijk met Aquapark

Een van de dingen die een vakantie op onze Franse campings zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat bijna alle campings beschikken over een aquapark. Deze zwemparadijzen bestaan vaak uit meerdere zwembaden, meestal met peuterbadje, en glijbanen. Hier kunnen de kinderen heerlijk in ravotten. Daarnaast beschikken sommige van deze aquaparken over een waterspeeltuin. Zo kunnen de kinderen heerlijk met het water spelen, zonder dat je als ouder continu je kind in de gaten hoeft te houden. Zo wordt een kindervakantie Frankrijk ook voor de ouders heel aantrekkelijk.

Animatie voor alle kids

Ook als je animatie op de camping zoekt, zit je voor je kindervakantie Frankrijk bij onze campings aan het juiste adres. Met een uitgebreid animatieprogramma voor kids van alle leeftijden is er voor iedereen iets leuks te doen. De animatie is verdeeld in 3 verschillende groepen:

  • Kids Club (5-7 jaar)
  • Juniors Club (8-12 jaar)
  • Teens Club (13-27 jaar)


In de Kids Club worden sportieve- en creatieve activiteiten afgewisseld met lekker spelen. In de Juniors Club worden leuke sporttoernooien georganiseerd, maar ook leuke voorstelling en disco-avonden behoren tot het leuke programma. Het Teensprogramma bestaat uit leuke, maar ook stoere activiteiten voor de jongeren. Ook worden er thema- en spelletjesavonden georganiseerd. Een ideale kindervakantie Frankrijk voor alle leeftijden!

Mooie accommodaties en kampeerplaatsen

Om van je vakantie een top kindervakantie Frankrijk te maken, boek je nu een mooie accommodatie of kampeerplaats op een van onze Franse campings. De accommodaties zijn beoordeeld met schelpen. kortom, hoe meer schelpen, hoe luxer de accommodatie of kampeerplaats. Daarnaast zijn er PREMIUM accommodaties en kampeerplaatsen. Bij de accommodaties betekent dit dat  op de voorzieningen net iets luxer zijn dan bij bijvoorbeeld de 4 schelpen accommodaties. Hier zal een extra badkamer bijzitten of een extra grote douche in het huisje aanwezig zijn. Bij de kampeerplaatsen betekent een PREMIUM beoordeling vaak dat er privé sanitair op de kampeerplaats aanwezig is. Je kan je vakantie zodoende op elke manier indelen die jij wenst.

 

Boek nu jouw kindervakantie Frankrijk

Heb je inmiddels zin gekregen om lekker met het gezin naar Frankrijk te trekken? bekijk dan snel waar je onze campings in Frankrijk kunt vinden. En dan zien we je hopelijk snel in het prachtige Frankrijk.

Bekijk onze Franse campings