Kindvriendelijke camping Frankrijk

Kindvriendelijke camping Frankrijk

Kindvriendelijke camping Frankrijk

De allerleukste kindercampings in Frankrijk

Voor de leukste kindercampings in Frankrijk kies je natuurlijk voor BestCamp. Alle campings hebben een animatieprogramma voor iedere leeftijd! Zo zijn er diverse speelmogelijkheden voor de kleinsten maar ook wordt er aan de tieners gedacht. Zwemmen, spelen, vriendjes maken!


Voor de leukste kindercampings in Frankrijk zit je bij BestCamp aan het goede adres. Door heel Frankrijk vind je verschillende campings die ook uitgebreid aandacht besteden aan de jongste vakantiegangers!

Animatie op de camping
De animatieteams op de campings zorgen voor een zeer breed programma zodat iedere leeftijd zich kan vermaken. Zo vind je op de meeste campings drie verschillende kinderclubs waar per groep (Kids, Juniors en Teens club) aandacht besteed wordt aan hun creativiteit en sportiviteit.

Zee en zwembad
Tijdens een vakantie in Frankrijk met kinderen mag veel waterplezier natuurlijk niet ontbreken! Daarom bieden de Franse campings van BestCamp tal van mogelijkheden voor waterpret. Op iedere camping vind je een waterparadijs met zwembaden, glijbanen en soms nog wel meer! Een aantal campings heeft een waterspeeltuin speciaal ontworpen voor de kids! En op de campings bij de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, kun je gemakkelijk naar de zee en de stranden voor een vakantie vol vermaak.

Lekker sporten
Sporten is leuk en gezond. Daarom bieden de kindercampings in Frankrijk voldoende mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Op elke camping zijn er meerdere sportieve activiteiten te vinden.. laat de kinderen lekker voetballen, tafeltennissen of volleyballen. Op een aantal campings kun je ook kiezen voor basketbal, tennis of boogschieten.

Speeltuinen en speeltoestellen
Wat is een kindercamping zonder speeltuin of speeltoestellen? Elke camping van BestCamp heeft een speeltuin of speeltoestellen. Bijna elke camping heeft een springkussen waar de kinderen zich kunnen uitleven. Andere hebben een glijbanen, klimnetten, klimtoestellen en nog meer. Kinderen kunnen in alle veiligheid spelen, klimmen, rennen en springen!