Werken op een Camping

Werken op een camping

Van BestCamp

Werken op een camping of vakantiepark van BestCamp is leuk! Je bevindt je midden in de luchtige vakantiesfeer, het is veelzijdig en je ontmoet veel mensen. Zie jij dat wel zitten? Ieder jaar zijn de campings op zoek naar enthousiaste vakantiemedewerkers, seizoenmedewerkers en stagiair(e)s die het vaste team tijdens het seizoen komen versterken.


Vakantiewerk of stage op een camping

Zoek jij leuk vakantiewerk op een camping of wil jij graag stage lopen op een camping? Ben je servicegericht, flexibel en representatief? Beschik je bovendien over een dosis enthousiasme? Kom ervaren hoe leuk en leerzaam op een camping werken is. Meld je aan bij een van de campings van BestCamp voor seizoenswerk, vakantiewerk of een stage.

Functies op een camping

Werken op een camping van BestCamp is heel divers. Bepaal wat het beste bij jou past. Is dat de receptie, in de winkel, de horeca, de keuken, het zwembad, de buitendienst of het recreatieteam? Welke functie ook het beste bij jou past, je bent gegarandeerd van veelzijdig werk en je ontmoet veel mensen. Voor alle functies geldt dat je actief bezig bent, samenwerkt en improviseert, maar ook sfeer maakt en veel plezier beleefd.

Interesse in werken op een camping?

Ben jij enthousiast om op een camping te werken? Bekijk de verschillende campings van BestCamp online en stuur de camping van jouw voorkeur je sollicitatiebrief met cv en foto.