40% korting én vrijkaartjes op Eldorado Mook

40% korting én vrijkaartjes op Eldorado Mook

Lastminutekorting én vrijkaartjes

op Camping Eldorado Mook

Beleef een unieke kampeerervaring in de BestCamp familietent op Camping Eldorado Mook, gelegen aan de Mookerplas in Noord-Limburg. Bij jouw reservering voor deze zomer ontvang je ook nog eens 40% korting én vrijkaartjes* voor de dagrecreatie op De Bergen!


40% lastminutekorting én vrijkaartjes

Bij een reservering voor een BestCamp familietent voor de zomer 2019, ontvang je 40% lastminutekorting op jouw boeking! Daarnaast krijg je vrijkaartjes* voor de dagrecreatie op Avonturenpark De Bergen in Wanroij! Hoe leuk is dat! Een gratis uitje voor je vakantie in Noord-Limburg. Op het recreatiepark beleef je een dag vol avontuur in de binnen- en buitenspeeltuin en het strandbad met glijbaan. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

* Eén vrijkaartje per persoon. Vermeld bij het reserveren de code ELDORADO19 in de opmerkingen. De vrijkaartjes (zolang de voorraad strekt) worden dan naar u toegestuurd!

Boek nu jouw verblijf met 40% korting 

Over Camping Eldorado Mook

Met zijn mooie ligging in het noordelijkste puntje van Limburg, aan de Mookerplas, is Camping Eldorado Mook een ideale vakantiebestemming. Geliefd bij fanatieke watersporters maar ook bij bootjesvaarders. In de jachthaven heb je de mogelijkheid om een bootje te huren, te kanovaren, te zeilen of surfen, maar ook vissen is een optie.

In de prachtige omgeving kan men heerlijke, mooie wandelingen maken. Op loopafstand vind je gezellige terrasjes, een ijssalon en restaurants. Op de camping zullen kinderen uren speelplezier beleven in het kinderbad of de speeltuin. Tevens is er een uitgebreid animatieprogramma in de zomer.

Sfeerimpressie van Camping Eldorado Mook

Jachthaven op Camping Eldorado Mook  

De BestCamp familietent

BestCamp familietent op Camping Eldorado Mook  BestCamp familietent op Camping Eldorado Mook  BestCamp familietent op Camping Eldorado Mook