Op vakantie in België in 2019

Op vakantie in België in 2019

Op vakantie in België in 2019

Ben je in 2018 naar België op vakantie geweest en wil je dit nog eens dunnetjes over doen? Of was je net te laat met boeken waardoor jouw ideale vakantie aan je neus voorbij is gegaan? allemaal redenen om nu al plannen te gaan maken voor je Belgische vakantie in 2019!


2018 gaat nu al de boeken in als extreem warm, extreem droog en extreem zonnig. Kortom, je hoefde dit jaar niet ver naar het zuiden te reizen om van het heerlijke weer te genieten. En we gaan er gewoon vanuit dat dat volgend jaar niet anders zal zijn. Dus de perfecte gelegenheid om in 2019 voor een vakantie in België te kiezen

De leukste kindercampings van België

Ook in 2019 bieden de campings in België weer de leukste voorzieningen voor de kinderen. Op elk park kan er heerlijk met én in het water gespeeld worden in de zwembaden en, op Kustpark Westende,  in de waterspeeltuin. Daarnaast verzorgt elke camping een leuk animatieprogramma. Zo zorgt Doegie de Egel op Camping Parc La Clusure voor een lach op elk gezicht, en heb je op onder andere Ardennen Camping Bertrix het avontuurlijke Ardennen Rangers programma. Dus ook in 2019 hoef je op de Belgische Campings van BestCamp niet bang te zijn dat de kinderen zich vervelen.

Vier je vakantie in 2019 in de Belgische natuur

Tijdens je vakantie in 2019 kun je weer genieten van de prachtige Belgische natuur. De Belgische campings van BestCamp zijn verspreid over 3 regio's, namelijk de Belgische kust, de Belgische Ardennen en Belgisch Limburg.  Genoeg keuze denken wij. Want  je kan lekker uitwaaien aan het strand bij Kustpark Nieuwpoort, survivalen in de Ardennen op Camping Petite Suisse of juist het stedelijk landschap van Belgisch Limburg ontdekken vanuit Camping Goolderheide. Met deze afwisseling in het landschap van België kun je aan elke vakantie in België je eigen draai geven.

Stel je vakantie in België voor 2019 veilig

Zoals je kunt zien is er meer dan genoeg reden om je vakantie in 2019 in België te vieren. Wees er daarom op tijd bij, want je wil natuurlijk niet dat jouw perfecte kampeerplek of stacaravan voor je neus wordt ingepikt! Houd onze website goed in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief om als eerste te weten wanneer je kunt boeken voor 2019. Op dit moment kun je je vakantie voor 2019 op Ardennen Camping Bertrix al boeken, dus grijp meteen je kans.