BestCamp Pluimen

Pluimen

Boek met jouw Pluim een belevenis bij BestCamp

Boek met jouw Pluim een Belevenis bij BestCamp in de Belgische Ardennen of aan de Belgische kust. Op slechts een paar uur rijafstand ben je in een heel andere wereld. Ideaal voor een lang weekend of een korte vakantie. Je verblijft in je eigen kampeermiddel (alleen Ardennen) of in één van de luxe stacaravans op een van de campings en vakantieparken midden in de natuur. Beleef een onvergetelijke vakantie en geniet van de uitstekende voorzieningen, zoals een verwarmd buitenzwembad, prima sanitair en de gezellige horeca.


Pluimen en waardes 

Geel € 15 Als korting op jouw boeking of arrangement: 1 nacht kamperen* in de Ardennen/Gaumestreek - zie voorwaarden.   
Rood € 25 Als korting op jouw boeking of arrangement: 1 nacht kamperen* in de Ardennen/Gaumestreek - zie voorwaarden.
Groen € 35 Als korting op jouw boeking of arrangement: 2 nachten kamperen* in de Ardennen/Gaumestreek - zie voorwaarden.
Blauw € 50 Als korting op jouw boeking of arrangement : 3 nachten kamperen* in de Ardennen en Gaumestreek - zie voorwaarden.
Oranje € 70 Als korting op jouw boeking of als arrangement: 5 nachten kamperen* in de Ardennen/ Gaumestreek - zie voorwaarden.
Paars € 100 Als korting op jouw boeking of als arrangement: week kamperen* in de Ardennen/Gaumestreek - zie voorwaarden.
Roze € 150 Als korting op jouw boeking of als arrangement: lang weekend (vr-ma 3 nachten) luxe stacaravan ** in de Ardennen of Belgische kust - zie voorwaarden.
Turquoise € 200 Als korting op jouw boeking of als midweek (ma-vr 4 nachten) luxe stacaravan ** in de Ardennen/ Gaumestreek of of arrangement: aan de Belgische kust - zie voorwaarden.
Brons  € 250 Als korting op jouw boeking of als arrangement: week luxe stacaravan** in de Ardennen/Gaumestreek of Belgische kust - zie voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Kampeerplaats voor 2 personen inclusief elektriciteit en reserveringskosten (excl. toeristenbelasting)
** Luxe stacaravan voor 4 personen inclusief elektriciteit, lakenpakketten en reserveringskosten (excl. toeristenbelasting en eindschoonmaak)

Geldigheid
* De Pluim kan verzilverd worden tussen 01/04 - 01/11.
* Als korting op het huurbedrag geldig - in alle periodes (Er wordt geen geld gerestitueerd en niet geldig voor type Finse Chalet op Camping Petite Suisse).
* De kampeerarrangementen kunnen worden geboekt in alle maanden behalve juli en augustus (Er wordt geen geld gerestitueerd).
* De Stacaravan arrangementen kunnen worden geboekt in alle periodes met uitzondering van de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de maanden juli en augustus.
* Pluimen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen/aanbiedingen, spaarprogramma’s, acties of arrangementen.

Deelnemende campings
Op de volgende campings van BestCamp kun je jouw Pluim verzilveren:

Meer informatie over deze campings vind je elders op deze site.

Onderstaande accommodaties zijn uitgesloten van de Pluimen aanbieding:


Boekingen

Je kunt online of telefonisch boeken bij de camping van jouw keuze. Wanneer je online boekt:

1. Maak de gewenste online boeking bij een Belgische camping naar keuze
2. Vermeld in het opmerkingsveld dat je met een Pluim betaalt of deels met een Pluim betaalt met daarbij de kleur van de Pluim en het unieke nummer van jouw Pluim
3. De camping ontvangt jouw boeking en zal het arrangement of korting handmatig aanpassen op jouw bevestiging en factuur
4. Na ontvangst van de bevestiging/factuur kun je de boeking controleren en indien nodig het restant betalen
5. Je neemt jouw Pluim mee naar de camping ter betaling van het (restant) bedrag

Geef bij een telefonische boeking s.v.p. wel direct aan dat je betaalt met een Pluim.