BestCamp Familietent nabij Plopsaland

BestCamp Familietent

exclusief bij BestCamp nabij Plopsaland

Je kunt bij BestCamp exclusief een BestCamp Familietent huren! Een aantal van de topcampings en vakantieparken in België en Nederland liggen dichtbij een Plopsaland attractiepark waardoor een verblijf op de camping of vakantiepark goed te combineren is met een van de thematische attractieparken.


BestCamp biedt verspreid over Nederland, België en Frankrijk kwaliteitscampings en vakantieparken met kampeerplaatsen, huurtenten, stacaravans, bungalows, chalets en vakantiehuizen. De campings zijn ideale bestemmingen voor een vakantie met kinderen. 

Exclusieve huuraccommodatie: BestCamp Familietent

Exclusief bij BestCamp kun je de extra ruime BestCamp Familietent huren. Deze thema bungalowtenten zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kleine kinderen maar zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met oudere kinderen. Ouders en kinderen ervaren een kwaliteitstent met hoog plafond, ruime slaapcabines, een mooie luifel en goede bedden.

Vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen

De topcampings en vakantieparken beschikken over eersteklas voorzieningen en uitgebreide recreatieprogramma's. Een aantal campings ligt dichtbij een Plopsaland attractiepark waardoor een verblijf perfect te combineren is met een bezoek aan Plopsa. Reserveer een BestCamp Familietent of één van de andere accommodaties / kampeerplaatsen en beleef een onvergetelijke gezinsvakantie boordevol plezier en vermaak.

In Nederland vind je de BestCamp Familietenten op deze campings:

   Camping Eldorado Mook, Plasmolen, Limburg

In België vind je de BestCamp Familietenten op deze campings:

    Camping Goolderheide, Bocholt, Belgisch Limburg
    Kompas Camping Kustpark Strand Westende, Westende, Belgische Kust
    Panorama Camping Petite Suisse, Dochamps, Ardennen
    Ardennen Camping Bertrix, Bertrix, Ardennen
    Camping Parc La Clusure, Bure, Ardennen

In Frankrijk vind je de BestCamp Familietenten op deze campings:

   Camping Aux Rives du Soleil, Pont-de-Vaux, Bourgogne

Als je op één van de bovenstaande links klikt kom je op de pagina van de desbetreffende camping. Onder 'accommodaties' en 'huurtenten'  vind je de BestCamp Familietenten. Vervolgens kun je eenvoudig een prijsopvraag doen door het ingeven van de juiste datum en verblijfsduur en door te gaan naar stap 4 van het boeken. Door het invullen van je naam- en adresgegevens kun je vervolgens een boeking maken.

Wij hopen je op één van onze campings te kunnen begroeten in een exclusieve en unieke BestCamp Familietent!