Leuke Groepsuitjes (Met Overnachting) op Camping

Fantastische mogelijkheden voor groepen

Bij BestCamp

De campings en vakantieparken van BestCamp zijn ook ideaal voor als je met een groep op stap wilt gaan. De campings en vakantieparken van BestCamp in Nederland, in de Belgische Ardennen, aan de Belgische kust, de Nederlandse kust of de Franse Bourgogne zijn veelzijdige en gastvrije locaties voor een jubileum, bedrijfsuitje, familiereünie, schoolexcursie of een uitstapje met jouw sportvereniging of kampeerclub. Een combinatie van factoren maakt de campings en vakantieparken van BestCamp uitermate geschikt voor groepsuitjes.


De top tien van pluspunten voor groepen zijn:

 • Ruime keuze van huuraccommodaties
  Bungalows, stacaravans, tenten, vakantiehuizen en groepsverblijven. Er is voor elk wat wils.
 • Kampeerplaatsen
  Wanneer (een deel van) de groep een eigen kampeermiddel heeft kun je met elkaar op de camping verblijven op een kampeerplaats of een camperplaats met eersteklas voorzieningen.
 • Uitstekende restaurants
  Je maakt jouw verblijf compleet met een ontbijt, lunch of diner in de sfeervolle restaurants. Het horeca aanbod varieert van een luxe viergangen diner tot een barbecue of pizza avond.
 • Gezellige grand-cafés en bars
  In de horecagelegenheden bestaat de mogelijkheid om tal van activiteiten te organiseren. Voorbeelden zijn een spelavond, disco, trappistenavond, wijnproeverij of een complete thema avond. Natuurlijk kun je in de bar ook samenkomen met de groep om in een gezellige ambiance met elkaar bij te praten.
 • Veel sport- en speelvoorzieningen
  De uitgebreide faciliteiten maken dat niemand van de groep zich hoeft te vervelen. Voetbal, volleybal, basketbal, tafeltennis, jeu de boules, tennis, zwemmen in de verwarmde zwembaden en avontuurlijke speeltuinen.
 • Uitdagende activiteiten
  In samenwerking met professionele buitensportbedrijven kan een programma worden samengesteld met activiteiten als klimmen, abseilen, kanoën en mountainbiken of ontdek de omgeving tijdens een GPS wandeling of ga op pad met enthousiaste wandelgidsen.
 • Bijzondere attracties
  Tijdens jouw verblijf kun je een bezoek brengen aan leuke, interessante en indrukwekkende attracties en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals kastelen, grotten, wildparken, mijnen, kerken en monumenten.
 • Puur natuur
  De zeelucht aan het strand of de geur van bossen in de Ardennen maken het extra aangenaam om er op uit te trekken. Onbezorgd genieten van de schitterende natuur.
 • Dichtbij
  de campings en vakantieparken liggen op slechts een paar uur rijden.
 • Nederlandse taal
  De medewerkers spreken Vlaams/Nederlands. Je kunt dus in jouw eigen taal bij ons terecht en dat is wel zo gemakkelijk.


Het is niet voor niets dat de Belgische Ardennen, de Belgische kust en de Nederlandse kust buitengewoon populaire bestemmingen zijn voor groepen. De campings en vakantieparken van BestCamp bieden alle ingrediënten voor een feest, teambuilding of een te lang uitgestelde reünie. Met de hierboven genoemde elementen wordt het mogelijk om voor iedere groep een verblijf op maat te maken. Neem vrijblijvend contact op met het park van jouw keuze voor meer informatie of een offerte, die compleet zal worden afgestemd op jouw wensen en budget.

Vragen over een camping
Wanneer je een vraag hebt over een camping of vakantiepark van BestCamp, dan kun je het beste direct contact opnemen met de camping zelf. De medewerkers van de campings hebben de meeste kennis van de camping en staan voor je klaar. Je kunt al jouw vragen in het Nederlands stellen. Voor vragen bel Bestcamp : 0031 (0) 70 8900620