Motorvakantie Ardennen

De Ardennen, een echt motoravontuur dichtbij!

Bij BestCamp

De veelzijdige Ardennen is met de motor slechts enkele uren rijden vanaf Nederland. Je waant je in een totaal andere en avontuurlijke omgeving.


De aantrekkelijke Belgische Ardennen staat bekend om haar Belgisch bier en haar prachtige natuur met vergezichten, stromende riviertjes, prachtige bossen, bloeiende bloemen, indrukwekkende watervallen, bochtige wegen en niet te vergeten de groene heuvels. Er kunnen vele mooie motor routes worden gereden. Aan de zijkanten van de weg staan bordjes aangeduid met o.a. de Route des Sources en de Route des Legendes of je kunt kiezen voor een mooie rit langs de rivieren de Semois of de Ourthe.

BestCamp bied je de beste campings in de Ardennen. Een combinatie van factoren maakt de campings en vakantieparken in de Ardennen uitermate geschikt voor motorgroepen en groepsuitjes:

 • Ruime keuze van huuraccommodaties
  bungalows, stacaravans, tenten, vakantiehuizen en groepsverblijven. Er is voor elk wat wils.
 • Kampeerplaatsen
  wanneer (een deel van) de groep een eigen kampeermiddel heeft kun je met elkaar op de camping verblijven op een camperplaats of een kampeerplaats met eersteklasvoorzieningen.
 • Uitstekende restaurants
  je maakt jouw verblijf compleet met een ontbijt, lunch of diner in de sfeervolle restaurants.
 • Bijzondere attracties
  tijdens jouw verblijf kun je een bezoek brengen aan leuke, interessante en indrukwekkende attracties en bezienswaardigheden in de omgeving zoals kastelen, grotten, wildparken, mijnen, kerken en monumenten.
 • Dichtbij
  de campings en vakantieparken liggen op slechts een paar uur motorrijden.
 • Nederlandse taal
  de medewerkers spreken Vlaams en Nederlands. Je kunt dus in jouw eigen taal bij ons terecht en dat is wel zo gemakkelijk.


Voor een overzicht van onze campings kun je terecht op: www.bestcamp.nl/belgie

Willen jullie met een groep komen? Dan maken wij voor jou een vrijblijvend op maat gemaakt arrangement/offerte. Contact opnemen kan via info@bestcamp.nl of telefonisch via 0031 (0) 70 8200204. Bij aankomst krijg je een gratis Belgisch biertje van ons.

Sinds 2013 heeft BestCamp tevens een samenwerkingsverband met Mobike.