Stacaravans te Koop: Nieuw & Tweedehands

Nieuwe en 2e hands stacaravans
te koop

Via BestCamp

Wist je dat het ook mogelijk is een eigen stacaravan te kopen via BestCamp? Zowel de nieuwste modellen stacaravans als goed onderhouden gebruikte stacaravans bieden wij aan.


Dé manier om het relaxte vakantiegevoel door heel het jaar heen vast te houden. Ieder vrij weekend en elke vakantie kun je heerlijk op jouw eigen plekje midden in de natuur doorbrengen. Zo geniet je optimaal van jouw vrije tijd!

Stacaravans met veel comfort
De stacaravans zijn van alle comfort voorzien en beschikken over een woon/eetkamer met keuken, 2 of 3 slaapkamers en een badkamer. BestCamp is officieel dealer voor de caravans van Sunseeker en Louisane; eersteklas stacaravans met veel comfort van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard is het ook mogelijk deze nieuwe stacaravans te plaatsen op één van de campings van BestCamp.

De 2e hands stacaravans zijn enkele jaren oud en gedurende een aantal seizoenen verhuurd op onze campings. Ze zijn echter uitstekend onderhouden zodat je er nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Uitstekende investering
De aanschaf van een stacaravan is in deze tijd bovendien een héél aantrekkelijke manier om jouw geld te investeren. Want met de huidige lage rente op jouw spaargeld en onzekerheden op de beurs, is het kopen van een stacaravan een uitstekend alternatief.

Je kunt een nieuwe of gebruikte stacaravan kopen voor eigen gebruik, maar natuurlijk is het ook mogelijk jouw vakantieverblijf (gedeeltelijk) te verhuren. Zo heb je het beste van twee werelden: je geniet van je eigen plekje midden in de natuur en behaalt ook nog eens een mooi rendement op jouw spaargeld!

Meer informatie
Neem voor meer informatie over het kopen van een nieuwe of 2e hands stacaravan contact op met BestCamp in Nederland: 070-8900620.