Recreatie Marketing & Camping Marketing

Verhoog je omzet en rendement

Jouw marketing is onze zorg

BestCamp Marketing voor Campings betekent profiteren van de kennis en kunde van een organisatie van kwaliteitscampings en vakantieparken in België, Nederland en Frankrijk. Jouw recreatie marketing, camping marketing en zichtbaarheid, online en offline, is onze zorg.


BestCamp is opgericht vanuit een marketingteam, verantwoordelijk voor een aantal topcampings in de Ardennen en Gaume in Belgïe. Inmiddels heeft BestCamp 18 campings aangesloten in België, Nederland en Frankrijk en zijn er volop plannen voor verdere uitbreiding, ook in andere landen.

Als campingondernemer ben je elke dag druk bezig een topproduct neer te zetten en topdiensten te leveren aan gasten die hun kostbare vrije dagen bij jou komen doorbrengen. Je wilt ze een fijne vakantie-belevenis meegeven en hoopt uiteraard dat hun verblijf en positieve ervaring anderen inspireert ook jouw camping te bezoeken. 

Zichtbaar zijn en gevonden worden
Marketing is  nodig om jouw camping onder de aandacht bij jouw doelgroep te krijgen. Marketing is cruciaal in het succes van elk bedrijf.  Nu vele campings hun eigen online reserveringsmogelijkheden hebben en de traditionele verkoopkanalen (via bijvoorbeeld touroperators) aan het vervagen zijn is het van groot belang zichtbaar te zijn, online en offline, op de juiste plekken, precies daar waar jouw doelgroep aanwezig is. Met name internetmarketing wordt steeds complexer en vraagt steeds meer specifieke expertise. Deze expertise in huis halen in een campingbedrijf is niet altijd mogelijk en zelf hier volop mee bezig zijn als ondernemer is een tijdrovende klus en vraagt om opleiding en bijscholing. BestCamp ondersteunt jouw bedrijf hierin.

Prijs- en productstrategie
BestCamp helpt je niet alleen op het gebied van marketing. Wij maken tevens reserveringen voor de camping via onze website www.bestcamp.nl (tevens via .de, .com en .fr) én helpen je daar waar gewenst met prijs- en productstrategie. BestCamp adviseert, stuurt, boekt en (ont)zorgt.

Beheer- en managementadvies
Zoek je naast marketingexpertise ook een sparringpartner op het gebied van beheer en campingmanagement? Binnen BestCamp is volop expertise aanwezig op dit gebied en ook hierin kunnen wij jouw partner en adviseur zijn.

(Media)partners en samenwerkingen met touroperators
BestCamp heeft samenwerkingen lopen met diverse grote partijen zoals de ANWB, Vrijbuiter, Studio 100, Plopsaland, Telegraaf, KPN, PostNL, Metea. 
BestCamp zie je ook regelmatig op TV voorbij komen door uitstekende samenwerkingen met diverse TV-zenders.
Ook onderhouden wij contacten met (de grotere) reisorganisaties voor ondersteuning in het maken van reserveringen voor de campings. Voorbeelden hiervan zijn Thomas Cook, Tui, Vacanceselect en Vacansoleil.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakings- en orienteringsgesprek om te kijken wat BestCamp voor jouw camping zou kunnen betekenen, mail dan naar info@bestcamp.nl of bel naar 070 - 890 06 20.  Wij plannen graag een afspraak in bij jou op de camping, zodat wij kunnen zien wat jou zo trots maakt als ondernemer!

Het team van BestCamp