Schoolkamp Accommodatie in Ardennen

Beleef het meest uitdagende schoolkamp ooit!

Bij BestCamp

Een schoolkamp in de Ardennen is om nooit te vergeten! In de schitterende omgeving biedt BestCamp eersteklas voorzieningen en activiteiten voor een meerdaags schoolkamp. Survival, adventure activiteiten en sport staan centraal en zorgen voor échte actie.


Voor een onvergetelijk schoolkamp heeft BestCamp 4 campings in de Ardennen die dit mogelijk maken. De campings zijn voorzien van eersteklas voorzieningen en beschikken o.a. over een zwembad en sportvelden. Omdat de campings midden in de natuur zijn gelegen kunnen survival en adventure activiteiten dichtbij plaatsvinden, wel zo makkelijk.

Veelzijdig huuraanbod met stacaravans
BestCamp biedt verschillende verblijfsmogelijkheden in combinatie met (adventure)activiteiten. De keuze valt vaak voor een verblijf in een stacaravan en ervaring leert dat begeleiders enthousiast zijn over het verblijf in een stacaravan. Ze zijn voorzien van gemak en geschikt voor maximaal 6 leerlingen wat de (nacht)rust ten goede komt.

Kamperen
Overnachten in een huurtent voor 4 personen. Leerlingen maken zodanig kennis met kamperen. Bovendien is het ook mogelijk een tentenkamp op te zetten wat een leuke beleving geeft aan het schoolkamp. Heb je iets anders in gedachten? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Survival
Survival, oftewel terug naar de natuur! De Ardennen beschikken over de beste locaties voor survival. Onze expertise over de Belgische Ardennen bieden je de mooiste plekken en de leukste activiteiten.

Challenge parcours
De leerlingen gaan op pad met een GPS en voeren diverse opdrachten uit. Het challenge parcours (met meerdere activiteiten) zal hierbij niet ontbreken. De leerlingen zullen o.a. klettersteigen en tokkelen. De hoogste en snelste tokkelbaan van de Ardennen is zelfs 175 meter lang en 65 meter hoog! Samenwerken staat centraal en de leerlingen komen steeds weer voor een nieuwe uitdaging te staan.

Adventure activiteiten
De Ardennen zijn perfect voor kanoën. In een stroomversnelling maken de leerlingen kennis met de rivieren. Daarnaast zijn de bossen van de Ardennen een mooi uitgangspunt om te gaan mountainbiken. Met een mountainbike en helm zullen de leerlingen zo hoog mogelijk de bossen intrekken. Bovendien is het mogelijk te abseilen. Aan actie en uitdaging geen gebrek!

Sport
Op de camping kunnen sporttoernooien plaatsvinden. Verschillende sporten zoals voetbal, volleybal en tennis zullen deel uitmaken van het (recreatie)programma.

Schoolkamp op maat
Verschillende scholen keren ieder jaar terug bij BestCamp voor een uitdagend, goed georganiseerd en betaalbaar schoolkamp in de Ardennen. Omdat meerdere campings, verblijven en activiteiten mogelijk zijn kunnen wij dit centraal voor je regelen zodat alles op elkaar is afgestemd en zodat het volledig aansluit op jouw wensen en budget. Voor meer informatie kun je contact opnemen met BestCamp via telefoonnummer: 070 - 890 06 20