Stacaravan in de Ardennen huren?

Stacaravan in de Ardennen huren?

Stacaravan in de Ardennen huren?

Uiteenlopende luxe stacaravans

Bij BestCamp huur je een stacaravan in de Ardennen gelegen in een schitterende groene omgeving met eersteklas voorzieningen, een top service en gastvriendelijkheid.


Belgische Ardennen
In het Zuidelijke gedeelte van de Belgische Ardennen vind je diverse BestCamp campings in de regio van authentieke steden zoals; Rochefort, Bouillon, La Roche en Bertrix. Je vindt in deze streek een uitzonderlijke kruising tussen natuur en geschiedenis. De top campings van BestCamp liggen midden in de groene omgeving van de Belgische Ardennen. Vaar over de rivieren, zwem in een meer, fiets door de bossen of beklim een heuvel met een prachtig uitzicht. Adem de frisse lucht in en geniet!

Stacaravan Ardennen

De 5 voordelen van het huren van een stacaravan in de Ardennen

Het huren van een stacaravan Ardennen heeft een aantal voordelen. Hier vijf redenen waarom je een stacaravan in de Ardennen wilt huren:

  1. Vakantie in een stacaravan is comfortabel en luxe.
  2. Je eigen sanitaire voorzieningen.
  3. Het is lekker warm binnen.
  4. Je kan er met het hele gezin in.
  5. Je zit lekker droog tijdens regenbuien.

Je ziet het, een stacaravan neemt heel wat gemakken met zich mee. En als je in de Ardennen zit, dan is er niets lekkerder dan na een dagje actief zijn in de natuur, heerlijk tot rust te komen in een stacaravan. 

Een stacaravan huren
BestCamp verhuurt een uiteenlopend aanbod aan stacaravans op de diverse campings die in de Belgische Ardennen te vinden zijn. De stacaravans zijn volledig ingericht en beschikken over een ruime living met een open keuken, een badkamer, een toilet, twee of drie slaapkamers en een terras of grasveldje met tuinmeubilair. Bekijk welke camping met stacaravan in de Ardennen het beste bij jou past. 

Kies jouw favoriete bestemming en camping in België.