Vakantie Valkenburg Amstel Gold Race 2019

Vakantie in Valkenburg Amstel Gold Race 2019

Vakantie vieren in Valkenburg

tijdens de Amstel Gold Race 2019

Op 20 en 21 april 2019 staat er weer een compleet wielerweekend voor je klaar in Valkenburg a/d Geul. De Amstel Gold Race is de wielerklassieker van Limburg en vindt plaats in het weekend van 20 en 21 april 2019. De toerversie wordt gereden op zaterdag 20 april, de wedstrijdversie op zondag 21 april 2019.


Dit is alweer de 54e editie van de Amstel Gold Race. De Nederlandse WorldTour Klassieker bestaat al sinds 1966. De rit wordt gekenmerkt door de vele klimmetjes en het eindeloze draaien en keren door het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Lange tijd was de Cauberg de laatste beklimming, maar na een parcourswijziging in 2017 is dat nu de Bemelerberg. In de afgelopen editie viel daar ook direct de beslissende slag.

Stacaravan huren tijdens de Amstel Gold Race Of u de Amstel Gold Race nu wilt bezoeken met wielervrienden of met het gezin, Camping Résidence Valkenburg biedt comfortabele verblijfsmogelijkheden. U kunt een stacaravan huren met twee of met drie slaapkamers of tijdens het weekend overnachten in een Panorama chalet.

Kamperen tijdens de Amstel Gold Race Wie komt kamperen op onze camping tijdens het weekend van de Amstel Gold Race, geniet van eersteklas voorzieningen, fenomenaal uitzicht en de Limburgse gastvrijheid. De comfort kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 Ampère stroom, TV aansluiting en watertappunt. Kamperen op Camping Résidence Valkenburg betekent een op en top vakantiegevoel op één van de mooiste plekken van Limburg.

Meer dan de Amstel Gold Race Camping Résidence Valkenburg en Panorama Camping Gulperberg bieden veel meer dan enkel een bezoek aan de Amstel Gold Race. Met een animatieprogramma, speeltuinen en toegang tot het overdekte zwembad Mosaqua zijn deze campings bij uitstek geschikt voor gezinnen. Wielervrienden maken vanaf de camping zelf fietstochten door Limburg en genieten in ons restaurant van een heerlijk maaltijd en natuurlijk van de speciale Limburgse bieren.