Ga je op vakantie met je hond?

Ga je op vakantie met je hond?

Ga je op vakantie met je hond?

In Nederland, België of Frankrijk

BestCamp heeft prachtige campings in Nederland, België en Frankrijk met een erg divers aanbod aan kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties. Op al onze campings zijn huisdieren van harte welkom. Beleef samen met je hond een geweldige vakantie!


Waar gaat jouw vakantie met hond naartoe?

Trek de Ardennen in, waai uit op de Nederlandse of Belgische kust, ontdek de mooie natuur van de Veluwe of geniet van het adembenemende heuvelachtige landschap in Limburg. Je kunt vele kanten op! Alle BestCamp campings liggen in een prachtige omgeving die zich perfect leent voor een heerlijke lange wandeling met je trouwe viervoeter.

Vakantie met hond

Kampeerplekken

BestCamp beschikt over ruime kampeerplaatsen met eersteklas voorzieningen. Je betaalt op een kampeerplaats maximaal € 5,00 per nacht voor je huisdier. Dit bedrag is in een aantal gevallen afhankelijk van de periode van het jaar. Op de meeste campings zijn er maximaal twee honden per kampeerplek toegestaan, in sommige gevallen ligt dit maximum op één huisdier.

Verhuuraccommodaties 

BestCamp heeft een heel uitlopend aanbod van verhuuraccommodaties. Verblijf in stacaravan, bungalow, woodlodge, chalet of een luxe vakantiewoning. In de accommodaties is meestal één huisdier toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De maximale kosten voor je huisdier liggen op € 7,50 per nacht.

Prijslijst honden

Boek hier je vakantie met hond