Vakantiepark Frankrijk met zwembad

Vakantiepark Frankrijk met zwembad

Vakantiepark Frankrijk met zwembad

Bij BestCamp

Wil je heerlijk op vakantie gaan in Frankrijk, en wil je tijdens de vakantie heerlijk kunnen zwemmen? Kom dan naar een vakantiepark Frankrijk met zwembad van BestCamp. Gegarandeerd een heerlijke vakantie in het water!


De vakantieparken in Frankrijk beschikken allemaal over een zwembad. Sommigen zelfs over een heus Aquapark. Dit betekent dat je op verschillende vakantieparken Frankrijk met Zwembad beschikt over een uitgebreide zwemgelegenheid. 

Vakantiepark Frankrijk met zwembad

De verschillende vakantieparken van BestCamp in Frankrijk beschikken dus allemaal over een zwembad. Met waterglijbanen wordt het zwemmen in deze zwembaden nog eens extra leuk! Daarnaast worden er vaak wateractiviteiten in de zwembaden georganiseerd. Zo zijn er verschillende vakantieparken waar bijvoorbeeld Aquagym wordt gegeven. Ook wordt er in sommige zwembaden waterpolo les gegeven. Hier leer je de fijne kneepjes van het waterpolo terwijl je heerlijk vakantie aan het vieren bent. Heerlijk. En hierdoor houd je je conditie ook nog op pijl! Zo wordt het naast een leuk vakantie ook nog een gezonde vakantie.

Vakantiepark Frankrijk met zwembad Vakantiepark Frankrijk met zwembad PAC Vakantiepark Frankrijk met zwembad Blue Bayou

Zwembaden met glijbanen

Naast verschillende activiteiten beschikken veel van de zwembaden ook over waterglijbanen. Deze waterglijbanen trekken de waterpret naar een hoger niveau. Heerlijk glijden door het water, wedstrijdjes tegen je familie of gewoon genieten van het frisse water: het kan allemaal op de waterglijbaan. En op veel vakantieparken heb je meer dan één waterglijbaan. je kunt dus ook heel goed afwisselen van welke glijbaan je afgaat.

Vakantieparken aan de kust

Het is heerlijk om lekker in het zwembad te kunnen zwemmen, maar het is natuurlijk ook heerlijk om de zee of oceaan in te kunnen duiken. Daarom zijn verschillende van onze Franse vakantieparken ideaal gelegen aan de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Op deze vakantieparken, die tevens beschikken over een Aquapark, kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand. Naast lekker zwemmen bieden de stranden voldoende gelegenheid voor activiteiten. Zo kun je er vaak beachvolleyballen, beachvoetballen, strandwandelingen maken en vliegeren. En ook voor de liefhebber van zandkastelen biedt het strand voldoende mogelijkheden. 

Vakantiepark Frankrijk met zwembad strand

Boek een vakantiepark Frankrijk met zwembad

Ben je op zoek naar een Vakantiepark Frankrijk met zwembad, dan zit je bij BestCamp dus absoluut aan het juiste adres. met een keuze van ruim 20 campings in Frankrijk zit er gegarandeerd een mooie camping voor jou bij! Kijk maar eens bij ons aanbod van campings! Hier zul je zien dat je, waar je ook wilt zijn in Frankrijk, er altijd een mooie camping voor je bijzit!

Bekijk en boek een Vakantiepark Frankrijk met zwembad