Weekendje weg aan zee

Weekendje weg aan zee

Weekendje weg aan zee

Nederlandse en Belgische kust

Niks is lekkerder dan even heerlijk uitwaaien aan de zee en al je gedachtes op nul te zetten. Het geluid van de ruisende zee heeft een kalmerende werking en brengt je weer terug naar het nu. Neem het moment in je op en geniet. Dat is het effect wat de zee op je heeft.


Geniet van een heerlijk weekendje weg aan zee!

BestCamp staat op diverse campings aan de kust in Nederland en België.  Alle campings zijn niet verder van de kust verwijderd dan op 5 minuten rijafstand. Een aantal liggen zelfs (vrijwel) direct aan de kust! Heerlijk om zo dicht aan de zee en in de prachtige duinen te zitten. Camping Kijkduin is een voorbeeld van een camping die direct aan de Nederlandse kust in de duinen ligt. De stranden van Kijkduin hebben een 'Blauwe Vlag'. Een Europees keurmerk voor schone en veilige stranden.

"Kijkduin is een lekkere rustige plek waar je de kinderen niet snel uit het oog verliest op het strand." - Fam. Kersten

Weekendje weg aan zee

Ontdek de Belgische kust

In België kun je jouw weekendje weg aan zee op een van de twee mooie kustcampings spenderen. Camping Westende of Camping Nieuwpoort. In Nieuwpoort vind je onder andere een van de grootste jachthavens van Europa. Naast de jachthaven heeft Nieuwpoort je nog veel meer te bieden, zoals bijvoorbeeld het prachtige natuurreservaat 'De Ijzermonding'. 

Boek een weekendje weg aan zee in Nederland Boek een weekendje weg aan zee in België