Wilde Weken Festival

Wilde Weken Festival

Wilde Weken Festival

op de Hoge Veluwe

De herfstvakantie 2019 staat in het teken van het Wilde Weken Festival op Nationaal Park De Hoge Veluwe. Je kunt op iedere zaterdag en zondag deelnemen aan leuke activiteiten voor jong en oud. Denk aan wilde dieren spotten, wild spelen en wild doen. Zeker een aanrader!


Op drie zaterdagen en drie zondagen (12, 13, 19, 20, 26 en 27 oktober) tijdens de herfstvakantie kun je meedoen met diverse 'wilde' activiteiten op de Hoge Veluwe. Tussen 12:00 en 17:00 uur ben je van harte welkom op de picknickweide in het centrum van het Nationaal Park.

Lekker actief tijdens de Wilde Weken

Kinderen kunnen mee doen met activiteiten als boogschieten, klimmen in een klimbos of lekker knutselen in de knutselbus. Daarnaast wordt er elke middag in het weekend livemuziek gespeeld op het centrum terrein van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Voor degenen die na deze bezigheden lekkere trek hebben gekregen, zijn er ook diverse foodtrucks aanwezig. 

Meer informatie is terug te vinden op de website van Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Klimmen en klauteren op de Veluwe

Campings en vakantieparken op de Veluwe

Reserveer nu jouw verblijf tijdens de herfstvakantie 2019 op de Veluwe. Bij BestCamp vind je drie campings en/of vakantieparken die gelegen zijn in dit mooie natuurgebied.

- Recreatiepark de Boshoek gelegen in Voorthuizen biedt diverse bungalows, lodges of een hotelkamer. Kom heerlijk tot rust in het binnenzwembad of in de sauna en het Turks stoombad. Tijdens de herfstvakantie is er ook een uitgebreid animatieprogramma. Profiteer van 10% lastminutekorting op verschillende huuraccommodaties.

- Recreatiepark 't Gelloo is gesitueerd in Ede, midden op de Veluwe. Ook hier kun je genieten in het mooie verwarmde binnenzwembad. Het park beschikt over uitgebreide horecafaciliteiten. Helemaal leuk zijn de najaarsdeals! Reserveer nu met 20% korting jouw verblijf in de herfstvakantie! 

- Bospark Ede ligt in de bossen tussen Ede en Lunteren. Camping Bospark Ede is een groene camping en biedt uitstekende voorzieningen op een schitterende locatie. Het is een perfecte uitvalsbasis om de Veluwe te ontdekken of de omgeving te bekijken. Helemaal leuk zijn de najaarsdeals! Reserveer nu met 20% korting jouw verblijf in een villa of stacaravan in de herfstvakantie!