Wintercampings

Wintercampings

Wintercampings

LASTMINUTE nog weg in de Kerstvakantie of rondom Oud en Nieuw?

Wil je lastminute nog weg in de Kerstvakantie of rondom Oud en Nieuw? Een weekendje weg in de winter of op vakantie in de voorjaarsvakantie? Ook in de winter zijn verschillende BestCamp campings geopend om je voor een aangenaam verblijf in een stacaravan of op een kampeerplaats te verwelkomen. Ideaal voor een korte vakantie dicht bij huis.


Gezelligheid tijdens de feestdagen

Ga tijdens de Kerstvakantie eens gezellig kamperen met je eigen kampeermiddel of verblijf in één van de verwarmde stacaravans, vakantiehuizen of groepsaccommodaties op één van onze wintercampings. Tijdens je verblijf kan je genieten van de vele gezellige kerstmarkten die zowel in België als in Nederland worden georganiseerd. Of luid op bijzondere wijze met vrienden of familie het nieuwe jaar in op een speciale locatie. Gedurende de jaarwisseling zijn vier van onze campings vuurwerkvrij en kun je zonder knallen op het nieuwe jaar proosten.

 

Schitterende natuur

Ook de natuur kan gedurende de winter voor aangename verrassingen zorgen. De winter is de periode om lekker de natuur in te gaan, een mooie wandeling te maken en te genieten van de rust en de omgeving. Misschien ligt er tijdens je verblijf op één van onze campings wel sneeuw en kun je samen met je kinderen een mooie sneeuwpop maken! In de Belgische Ardennen is het op sommige plekken zelfs mogelijk om te langlaufen of te skiën als er sneeuw ligt.

 

Aangename accommodaties en verwarmde sanitairgebouwen

De accommodaties die in de winter te huur zijn beschikken over goede verwarmingen. Hierdoor is ook een winterverblijf zeer aangenaam. Door de verwarmde sanitairgebouwen is het ook in de winter goed vertoeven met eigen kampeermiddel op een wintercamping van BestCamp.

 

Wintercampings in Nederland

   

 

Wintercampings in België